elemlámpa blog

Bevezető

2011. szeptember 10. - fB

 

Üdvözlök minden lámpa rajongót!

Bemutatkozásnak annyi, hogy néhány évvel ezelőtt kezdett igazán érdekelni a téma, így találtam rá az Index fórumon található, elemlámpa topicra is, ahol elég sok információt gyűjtöttem. Ebből a fórumból nőtte ki magát ez a blog.
Az eltelt idő alatt elég sok lámpa megfordult a kezeim között. Az utóbbi időben már komolyabb darabokhoz is volt szerencsém, így úgy gondoltam itt az ideje összegyűjteni egy helyre az ezekkel szerzett tapasztalataimat. Talán segíthetek velük a választásban is. Ma már napi szinten próbálom követni a gyártók mozgását, figyelem az újdonságokat. Elsősorban a top kínai márkák érdekelnek, így nagyrészt ezekről fognak szólni a bemutatók. 

A legfontosabb. Az oldal nem jöhetett volna létre az ő segítségük nélkül;

Beo-pa.hu

Jet-beam.com

Ledeck.atw.hu

4Sevens.com

Mybalder.com

Spark-store.com

Microfire.de

Dereelight.com

Xenoled.com

Lumapower.com

ThruNite.com

Xtarlight.de

HKequipment.net

Qualitychinagoods.com

 

Ha bármilyen kérdésed van az itt bemutatott lámpákkal kapcsolatban vagy érdekel a téma, keress minket az index fórum elemlámpa topicjában.

 

Egyéb hasznos linkek

Candlepowerforums.com

fonarik.com

light-reviews.com

taschenlampen-forum.de

wikilight.de

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elemlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr653214578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ecodrive 2021.05.17. 06:01:01

Ezen a blogon minden egyes cikk, minden egyes fénykép kiváló! Öröm volt olvasni és öröm visszaolvasni. Sajnálom, hogy az elmúlt egy-két évben nem láthatunk frissítést, remélem, a szerző jól van, és valami más kiválót alkot. A blog jelen formájában egy fantasztikus lenyomata a fejlett, ledes lámpák evolúciójának, és az aranykor hihetetlen minőségű darabjainak. Hálás köszönet ezért a blogért.
süti beállítások módosítása