elemlámpa blog

Spark SL6S-740NW, SL6S-800CW

2012. március 19. - fB

 

Néhány hete került hozzám egy Spark SL6S-800CW amiről most nem írnék részletesen, hiszen a párjáról, a 740NW-ről korábban már volt egy bővebb beszámoló. A két lámpa csak a led típusában tér el egymástól. A 800CW-ben egy hideg fehér fényű XM-L T6 2B (5600-6000K) ledet találunk ami papíron hatvan lumennel erősebb, mint a neutral változatban lévő XM-L T5-ös, de a gyakorlatban ezt a különbséget nem lehet észrevenni.

 

A lámpa Németországból a spark-store-tól jött. Pár nap alatt itt ideért. A szállítással és a csomagolással is minden rendben volt.

 

Úgy látszik a tokon dolgoztak egy kicsit. Az első képen a jobb oldali az új, ezt adták a 800CW-hez. 

 

Jöjjön a lényeg, a 740NW és 800CW közti egyetlen különbség képekben. Egyelőre téli képem vannak, de, ha zöldbe borul minden akkor készítek újabbakat is.

 

A 740NW bemutatónál is írtam, hogy a Spark nagyon jól eltalálta ezt a sorozatot és ezt most már hosszabb távú tapasztalat alapján is megerősíthetem, mert lassan fél éve használom a 740NW-t. A külső kidolgozáson lehetne még finomítani, de szerintem ettől fontosabb az, hogy belül minden rendben van, a driver hangtalan, egyik módban sem vibrál a fénye, az összes fokozat teljesen szabályozott beleértve a szuper módot is, ez pedig nem sok ilyen teljesítményű egy akkus lámpáról mondható el.

Később lesz egy ugyanilyen összehasonlítás a Spark ST6-500CW és 460NW fejlámpák között is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elemlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr204123390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inazuma6 2014.09.20. 21:10:25

Szia!Hol lehet kishazánkban beszerezni spark elemlámpákat?Amúgy örülök,hogy ilyen átfogó teszteket lehet itt olvasni.
süti beállítások módosítása