elemlámpa blog

MicroFire újdonságok

2012. március 18. - fB

 

Új lámpákkal jelentkezik a MicroFire is. Jön a régóta várt Pioneer III (Luminus SST-90) és a kisebb testvére a Pioneer II-B (Cree XM-L T6). Különlegességük a három részből álló lencserendszer aminek a segítségével három lépésben állítható a fényük. Egy lencsével egyenletes szórt fényt, kettővel a szórt és a spot fény közötti átmenetet, hárommal pedig egy nagyon erős koncentrált spot fényt kapunk. A Pro-light Japan valamivel 80 ezer lux (1m) feletti értéket ad meg a Pioneer III-ra.

 

A Pioneer III aktív hűtéssel rendelkezik. A ventilátor közepes és magas fokozat mellett kapcsol be. A lámpa négy fokozattal (200lm, 1200lm, 2400lm, stroboszkóp 15Hz) rendelkezik, ezeket egy mágneses gyűrű segítségével lehet kiválasztani. Hivatalos európai ár még nincs, de a japán pro-light oldalán átszámítva körülbelül 180 ezer ft-ért adják. A magas ára az egyedi megoldások mellett köszönhető annak is, hogy kevesebb, mint 50db készült belőle. 

Az árban benne van a képen látható táska, töltő és lithium akkumulátor is.

 

A Pioneer II-ről nem sokat tudni, egyelőre annyi biztos, hogy a benne lévő XM-L T6-os leddel max. 800 lumenre lesz képes és a TL2-höz hasonlóan 2db 18650-es Li-ion akkumulátorral vagy 4db CR123A elemmel fog üzemelni.

 

A harmadik újdonság amivel később talán közelebbről is megismerkedhetünk itt a blogon, az M2C. Négy darab különböző színű led egy lámpában. Normál reflektorral vagy két lencsés kivitelben lesz elérhető. Az ára egyelőre nem ismert.

Rövid videó az M2C-ről, itt

 

További képek itt

Európai képviselet: microfire.de 

A bejegyzés trackback címe:

https://elemlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr794323693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása