elemlámpa blog

Webshop ajánló - doingoutdoor.com

2013. február 25. - fB

 

Megérkezett az első csomag a doingoutdoortól, úgyhogy a velük szerzett tapasztalatokat szeretném most megosztani.

IMG_3781.jpg

A fizetés, mint minden hasonló boltnál paypalon keresztül történik. A rendelést követő néhány órán belül feladták a csomagot, majd elküldték a hozzá tartozó nyomkövetési számot is. Szerencsére még pont időben, a kínai tavaszünnep (holdújév) előtt egy nappal feladták, így nem kellett összességében 3-4 hetet várni.

A csomagolás. Kis méretű boríték, belül buborékos fóliával bélelve. A szingapúri postával korábban is jó tapasztalataim voltak és most sem csalódtam, a feladástól a kézbesítésig 8 munkanap telt el. Az oldalon jelzik egyébként, hogy a szingapúrin kívül hongkongi, svájci és német postával is tudnak szállítani. 

IMG_3778.jpg

A rendelt áru. Két darab 18650-es, 3400mAh-s Keeppower akkumulátor. A védelmi áramkör (SEIKO) és a cella (Panasonic NCR18650B) is japán gyártmány. Azonos feszültséggel, 3.62V-tal jöttek.

IMG_3924.jpg

A műanyag tárolódobozért nem kell külön fizetni. Ugyanez a doboz megtalálható más boltoknál is pl. UltraFire felirattal. Sajnos a feladatát nem tudja rendesen ellátni, mert a fedelet nem lehet lezárni. A szabvány méretű, védelem nélküli 18650-es akkumulátoroknak tökéletesen megfelel, de a legtöbb védett akku hosszúságban inkább közelebb van a 70mm-hez, mint a 65-höz, ezért a doboz aljában, a széleken elhelyezkedő kiálló részek pont útban vannak. Szerencsére egy éles késsel könnyen lefaraghatunk a magasságukból, így az akksik 1-2 mm-rel lejjebb kerülnek és máris zárható lesz a fedél.

IMG_3788.jpg

Összefoglalva tehát gyors ügyintézés, szállítás, hibátlan termék. Ezek, és korábban az ebayen látott visszajelzések alapján tőlem megkapja az "erősen ajánlott" minősítést a doingoutdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://elemlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr555102603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baluban 2013.03.01. 22:07:24

Elég könnyelműen osztogatod az "erősen ajánlott" minősítést. Egy vásárlás és meg ebay-es infóormációk alapján...

fB 2013.03.02. 22:09:35

Nyilván egy vásárlás után nem mernék még ilyet kijelenteni, még akkor se ha az hibátlanul gyorsan lezajlott, de az ebayes visszajelzésekből (negatívokat is megnéztem) már valamit le lehet szűrni. Másrészt lámpás körökben eddig is ismertek voltak, és jelen vannak kinti fórumon/fórumokon is. Pl az intl-outdoor-tól vagy goinggeartől (meg lehetne még sorolni jópár helyet) sosem vásároltam (mások megtették helyettem, itthon is) mégis ugyanígy bátran ajánlom őket.

fB 2013.07.19. 17:48:40

@baluban: újabb csomag jött tőlük, 4 nap alatt ideért (szintén akksik)
süti beállítások módosítása