elemlámpa blog

Spark SP6

2012. március 27. - fB

 

Hamarosan egy különleges kialakítású lámpa érkezik a Sparktól. Az SP6-ba összesen öt darab XM-L T6 ledet szereltek amik együtt 3500 lumenre lesznek képesek. A képeken jól látszik mennyire eltér a szokásos sok ledes lámpák kialakításától a reflektor. Egy központi led, a többi négy pedig alatta körben elhelyezve. Amit tudni lehet még, hogy lesz rajta akku állapot jelző, 6db 18650-es Li-ion akkumulátorral vagy 12db CR123A elemmel működik. Az akkumulátorokat anélkül is lehet majd tölteni, hogy kivennénk a lámpából, ehhez talán lesz valami külön dokkoló egység is.

A megjelenést április végére ígéri a Spark. A képeken még nem a végleges változat látható.

 

Más téren is újított a Spark. Már rendelhető a 3100mAh kapacitású 18650-es akkumulátoruk aminek a borítása alatt a jelenleg egyik legjobb 18650-es cella a Panasonic NCR18650A található. 

spark-store.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elemlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr64327633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása